Julklappsfynd på Indiska

 
 
Självklart som nästan alltid, hitta jag något till mig själv igår när det var julklappar till andra jag skulle köpa, men jag kunde verkligen inte hålla mig när det var halva priset på den här fina adventsljusstaken inne på Indiska ♥ Till den köpte jag fyra härliga vinröda ljus, allt för endast femton euro! Här hittar du ljusstaken!
 
Idag är det fredag men även min sista skoladag för i år! Med en mysig helg framför mig är jag taggad inför att spela in videos till min YouTube-kanal som varit ganska off nu när skolan tagit så mycket tid. Jag ska också umgås med min pojkvän och ha julmys med flickorna på söndag, jag har hört rykten om att secret santa kommer... Bäst att vlogga så ni inte missar något, haha ♥Sååå snygg ljusstake! <3 Fint inlägg också, gillar bilderna :)

Svar: Tack Jarina :D De va världens fynd! Kram <3
Petra Nordqvist

Jag fyndade samma till mej själv redan förra året! Men då efter julen så i år är första året den brinner. Den är så fin :)

Svar: Va kul! Äntligen får du ha den tänd :D
Petra Nordqvist

Åh verkligen så fin!!!

Svar: Tack Ida :D Den är jättemysig!
Petra Nordqvist

Den var ju superfin!!

Svar: Tack så mycket :D
Petra Nordqvist

Namn:

E-mail (publiceras ej):

Hemsida:

Petra Nordqvist

Petra Nordqvist är en driven tjej med förkärlek till sociala medier. En äkta ålänning som nu studerar och bloggar i Åbo. Förutom bloggen älskar hon att visa upp sin vardag på Youtube genom vloggar. Hennes favoritapp i telefonen är helt klart Instagram.

Kontakt: nordqvistpetra@gmail.com


Follow

Kategorier

Vardag
Bakning
Outfits
YouTube
Samarbeten
Tips


  Arkiv

2017
januari, februari, mars, april, maj, juni, juli, augusti, september, oktober, november, december

2016
december

Min gamla blogg