Nyårslöften 2017

foto: Jarina.fi
 
♥ Äta mindre kött
 Det här året ska jag minska mitt inköp av kött, många av mina vänner äter vegetariskt och det inspirerar mig faktiskt. Jag kommer inte sluta helt och hållet med kött eftersom jag får mycket av min pappa och vet då vart köttet kommer ifrån. Men att köpa kött i butiken känns "äckligt" för mig, då jag inte vet vart köttet kommer ifrån och hur djuret haft det före slakten. Quorn och bondbönor har blivit en favorit för mig den senaste tiden. Är du vegetarian? Tipsa gärna om andra substitut till kött!
 
♥ Börja året med yoga och spinning
Innan hösten var jag verkligen i bra form enligt mig själv och kände mig riktigt bekväm i min kropp, nu, not so much. Så efter nyår ska jag ändra mina matvanor från julmat och börja med spinning samt yoga. Sen när jag börjar tappa motivationen kanske jag återgår till gymmet!
 
♥ Tjäna extra pengar
Det här året ska jag se till att tjäna extra pengar, så jag faktiskt kan spendera mer. Men även ha möjligheten att spara till resor. Jag älskar att äta ute, fika och kunna köpa en ny tröja då jag har en dålig dag, det är sånna små saker i vardagen som gör mig lycklig.
 
♥ Vara mer "egoistisk"
Nu ska ni inte missförstå rubriken, men 2016 har jag faktiskt sagt ja till mycket som jag egentligen inte velat göra. Mycket har med skolan att göra och inkommande år ska jag tänka mer på mig själv. Vart jag vill i livet och göra mina val därefter så jag håller mig motiverad och glad.
 
Det är mina nyårslöften! Har ni några så kommentera gärna för att inspirerar, eller länka ditt eget nyårslöfteninlägg från din blogg! Puss och kram ♥
2017 - nyårslöften
2
CorinneGrönholm

Fina nyårslöften <3 !

Jag är inte fullständig vegetarian men äter inte rött kött och äter mestadels vegetariskt så tänkte tipsa lite. Det finns ju en massa alternativ till kött, förutom de du nämnt finns bland annat kikärtor, halloumi, pulled havre, härkis, linser.. okej skulle kunna hålla på hur länge som helst så stoppar mig själv där :P men som sagt en massa alternativ finns! Bara att prova sig fram vad man gillar :)

Svar: Tack Corinne 😃♥ Vad roligt med tips!
Petra Nordqvist

JUNITJEJ

Kanske man själv skulle skriva några nyårslöften.

Svar: Helt upp till en själv, men roligt att starta året med lite mål! :D
Petra Nordqvist