Nystart inför 2017

Hej bloggen! Jag är tillbaka i Åbo och i hallen möttes jag av min nya kalender som får följa med under mitt 2017! Känns härligt att sitta och skriva in Kap Verde, födelsedagar och massa annat kul ♥
 
Som sagt är jag tillbaka i Åbo efter en mysig jul hemma på Åland ♥ Och om en vecka sitter jag på planet påväg mot varmare breddgrader! U N D E R B A R T ! Men före det ska det nya året firas in med fina vänner ♥  Hoppas ni fick lite inspiration av min almanacka från Personlig Almanacka och kom ihåg att använda er rabattkod från Galan, puss och kram! ♥Så fin din kalender blev! Jättenaaajs med det där guldiga bandet :)

Svar: Tack 😃 Jag gillar den jättemycket 💕
Petra Nordqvist

Håller med Jarina, jättefin kalender och helt sjukt härlig färgkombination! :)

Svar: Tack Cessi! Jag älskar turkos 😍❤️
Petra Nordqvist

Hej, delta gärna i min tävling där du har chans att vinna olika teer! http://nouw.com/ammiesvardag/tavling---3-olika-sorters-teer-28283611, Hoppas du får en fin dag!

Svar: Det ska jag kolla in! Ha en fin dag 💕
Petra Nordqvist

Wow vad fin!

Svar: Tack Henrietta! :)
Petra Nordqvist

Namn:

E-mail (publiceras ej):

Hemsida:

Petra Nordqvist

Petra Nordqvist är en driven tjej med förkärlek till sociala medier. En äkta ålänning som nu studerar och bloggar i Åbo. Förutom bloggen älskar hon att visa upp sin vardag på Youtube genom vloggar. Hennes favoritapp i telefonen är helt klart Instagram.

Kontakt: nordqvistpetra@gmail.com


Follow

Kategorier

Vardag
Bakning
Outfits
YouTube
Samarbeten
Tips


  Arkiv

2017
januari, februari, mars, april, maj, juni, juli, augusti, september, oktober, november, december

2016
december

Min gamla blogg