Sen när ska Blondinbella bry sig om jantelagen?

 
Tidigare i veckan skrev Blondinbella ett inlägg på sin blogg som jag inte kunde låta bli att begrunda. Jag läser inte hennes blogg dagligen, men dyker det upp ett intressant inlägg i Facebookflödet kikar jag in och läser.
 
Men till saken, Blondinbella har skrivit på både sin blogg och Instagram om julklappen hon ska ge till sin familj: en ny Porsche. Hon skriver att de kommer bli ett bra komplement till hennes tidigare Porsche som är en sportigare variant och då antar jag att det kommer vara en stor en, om inte en suv.
 
Men nu får jag känslan att människan skäms över detta och sätter "skuldkänslorna på paus" !? Vad liknar de? Det är ialla fall något jag skulle vilja bocka av från min bucketlist. Är jag ensam om att snabbt tänka att jag skulle köpa en fet bil om jag vann på lotto eller hade en fet lön? Skulle inte tro det. Jag blir så otroligt trött på att framgångsrika kvinnor som Isabella Löwengrip måste ursäkta sig för att de köpt en ny grym bil från fabriken. Jag kan förstå att hon vill att barnen ska bli generösa och bra medmänniskor, men det har ju ingenting med pengar att göra. Blondinbella, be proud. Hur är era tankar kring detta?
Blondinbella - blondinbellas bil - blondinbellas julklapp - jantelagen - julklapp - porsche
3
Corinne Grönholm

Jag läser blondinbellas blogg lite på samma sätt som du, sådär ibland. Blir varenda gång lika chockerad över tonen som pågår i hennes kommentarsfält, man blir rädd. Jag tror det är en del av orsaken till att hon liksom ursäktar sig just för att hon får sååå mycket skit för typ allt.

Jag hade också köpt en fet bil eller åkt på värsta semester om jag tjänat ihop så mycket att jag hade kunnat :P Tycker man ska vara stolt om man jobbat hårt och sen får utdelning för det..
Dock tycker jag att man ska tänka lite efter ändå just på barnens synpunkt så att de förstår att inte alla kan köpa Porschen till julklapp osv.

Svar: Det går faktiskt en otroligt negativ klang bland hennes kommentarer, kanske därför hon känner att hon måste förklara sig när hon är en offentlig person. Hon jobbar verkligen hårt för sina drömmar och utdelning :) Men jo det är viktigt att ge en verklighetstrogen bild till barnen framförallt :) Kul att höra din åsikt!
Petra Nordqvist

Ida

Hej fin blogg!! Besök gärna min etsy-shop där jag säljer handritade världskartor

Svar: Det ska jag absolut kika på :D trevlig helg :)
Petra Nordqvist

Linda

Kan man köpa det varför ska man inte göra det då :)

Svar: Exakt min åsikt också :) När de ändå gynnar hela familjen!
Petra Nordqvist