From this to that

Före jag började skriva detta inlägg leta jag igenom alla mina bilder för att hitta när jag senast köpte en dag- och nattkräm. De visade sig att jag köpte dem i september, vilket tyder på att krämerna varit väldigt dryga och nattkrämen har jag tyckt väldigt mycket om!
 
Dock var dagkrämen inte lika bra. Jag har väldigt torr hy och den sjönk in snabbt och sminket la sig mycket fint på men min hy är fortfarande torr, så det ska bli kul att testa dessa från Garnier som kostar endast 6,00€ per burk!
 
Har du någon favorit dag- och nattkräm som du använder? ♥Använder Lumenes dag och nattkräm från sensitive serien, gillar dem jättemycket !:) kram på dig!

Svar: Ååå de kanske blir nästa test! :D Kram och tack för kommentaren!
Petra Nordqvist

Så fint inlägg :)

Svar: Tack snälla <3
Petra Nordqvist

Jag älskar Lumenes Vitamin C serie! Funkar för mig året runt :) Jag har förr alltid haft problem med väldigt torr hy under vinterhalvåret, men inte nu längre! :D

Svar: Så mycket bra tips! Tack Henrietta 😍
Petra Nordqvist

Namn:

E-mail (publiceras ej):

Hemsida:

Petra Nordqvist

Petra Nordqvist är en driven tjej med förkärlek till sociala medier. En äkta ålänning som nu studerar och bloggar i Åbo. Förutom bloggen älskar hon att visa upp sin vardag på Youtube genom vloggar. Hennes favoritapp i telefonen är helt klart Instagram.

Kontakt: nordqvistpetra@gmail.com


Follow

Kategorier

Vardag
Bakning
Outfits
YouTube
Samarbeten
Tips


  Arkiv

2017
januari, februari, mars, april, maj, juni, juli, augusti, september, oktober, november, december

2016
december

Min gamla blogg