Wanted ♥ Nytt hos Nelly

Spring vibes @ nelly.com
 
1. Topp // 2. Jacka // 3. Stövlar // 4. Skor // 5. Tröja 
nelly - nelly.com - nyheter
1

Mina bästa klädköp!

På grund av att jag spenderat min helg i Helsingfors blev Jarinas sista inlägg lite försenat, men bättre sent än aldrig ♥ I form av en video på min YouTubekanal visar jag mina bästa klädköp, enjoy!
 
 
cubus - favoritplagg - filippa k - garderob - klädköp - nelly - nelly.com - odd molly - satin dress
4

Såhär fixar jag håret + video

Idag är det sista inlägget som Jarina gett mig, för på söndag kommer det nämligen en video! Men som jag självklart delar här på bloggen ♥ Den har ett innehåll med mina bästa klädköp och den var så kul att spela in!
 
Men det här inlägget kommer handla om hur jag fixar mitt hår varje vecka! Jag älskar att locka mitt hår (video längst ner i detta inlägg) och därför använder jag värme på det flera gånger i veckan, men ändå när jag går till frissan får jag höra hur fint mitt hår är och vilken bra kvalitet det är!
 
 
Så trots värme flera gånger i veckan utan värmeskydd så håller sig mitt hår fint! Enligt min teori är det nog för att jag slutat med hårspray och värmeskydd som innehåller mycket mängder alkohol som sprutas direkt på topparna. Mina håroljor jag använder innehåller också troligtvis något slags värmeskydd som skyddar håret.
 
Jag tvättar inte mitt hår mer än två gånger i veckan och håller det fräscht genom att använda torrschampo från Batiste som jag tycker allra mest om!
 
 
Aussie - Batiste - Björn Axén - Lanza - Maroccan Oil - OBH Nordica - Tangle Teezer
4