Mina favoritaccessoarer ♥

I somras blev jag glad ägare till dessa solbrillor, hela sommaren 2015 levde jag utan brillor... Eftersom jag var dum nog att inte köpa ett par billigare tills jag hade råd med ett par märkes, dumt huvud får kroppen lida! Kom även på att jag inte passar i pilotbrillor så dessa från Guess älskar jag!
Mitt Thomas Sambo armband som gärna skulle få fyllas på igen med nya minnen ♥
Min älskade klocka från Daniel Wellington som jag fick utav mamma när jag blev merkonom ♥ Har på den nästan varje dag och jag har herrmodellen eftersom mina handleder är för stora för den mindre varianten enligt mig!
Mitt senaste smycke från Thomas Sabo som är en big favourite i form av en fotlänk som jag fick av min pojkvän när jag fyllde år i somras ♥ Längtar tills det blir vår och sommar så jag kan bära det igen!
Och min handväska som används flitigt! Den passar jättebra som skolväska eftersom min dator får plats perfekt i mitten facket med dragkjedja ♥Iiih så fina accessoarer! Och vad fint inlägg :) Precis som jag hade tänkt mig, fast bättre :D

Svar: Vad gullig du är! Ditt inlägg idag var så bra! :D <3
Petra Nordqvist

Din väska e så fiin! o jättesöta berlocker du har på ditt armband :)

Svar: Tack Cessi <3 :D
Petra Nordqvist

Superfina accessoarer!!

Svar: Tack så mycket!
Petra Nordqvist

Namn:

E-mail (publiceras ej):

Hemsida:

Petra Nordqvist

Petra Nordqvist är en driven tjej med förkärlek till sociala medier. En äkta ålänning som nu studerar och bloggar i Åbo. Förutom bloggen älskar hon att visa upp sin vardag på Youtube genom vloggar. Hennes favoritapp i telefonen är helt klart Instagram.

Kontakt: nordqvistpetra@gmail.com


Follow

Kategorier

Vardag
Bakning
Outfits
YouTube
Samarbeten
Tips


  Arkiv

2017
januari, februari, mars, april, maj, juni, juli, augusti, september, oktober, november, december

2016
december

Min gamla blogg