Dermosil

I mars fick jag för första gången Dermotidningen hemskickad till mig. Jättetrevlig tidning med små tester som jag ännu inte hunnit pröva eftersom de ligger nerpackade i någon flyttlåda, haha!
 
När vi flyttat och packat upp tänkte jag kolla igenom tidningen och kanske beställa hem lite tvålar och ansiktsrengöring med härligt våriga dofter! Jag är även sugen på att testa en cellulitbehandlare med någon fräsch peeling produkt ♥ Är ni sugna på att få hem Dermotidningen kan ni klicka in er här!
 
Har du beställt från Dermosil tidigare, vad tyckte du om deras produkter?
Dermoshop - Dermosil - Dermotidningen
5

Är det vår nu? ♥ Outfit

 
I lördags kanske jag var liiite väl entusiastisk, pepp på våren och inte så medveten om hur kallt det skulle bli att cykla hem senare under kvällen. Men väl på cykeln rullandes ner mot Åbo Svenska Teater med solen i ansiktet kändes denna outfit klockren.
 
Jag har längtat efter att ha min trench coat från Zara igen tillsammans med mina svarta ballerina från Tory Burch som nu inte syns på bild men kikar fram i mitt senaste inlägg från bloggeventet samma dag. Hoppas värmen smyger sig på mer och mer för varje dag som går nu ♥
outfit - turku - Åbo Svenska Teater - åbo
8

Åbo Svenska Teater - Bloggevent

kvällens föreställning
stora scenen var verligen pampig och vacker
golvet inne i en av verkstäderna, lite som en tavla
mitt eminenta sällskap under föreställningen
 
Under helgen har jag varit kulturell tillsammans med Victoria, Lina och Jarina. På lördagskvällen fick vi en rundvandring med bubbel i handen på Finlands äldsta teater nämligen Åbo Svenska Teater. Vi fick se allt från syateljén med kläder till kommande föreställningar, sminkrum och skådespelare ligga och tänja i korridoren live! Ett kulturellt event som avslutades med föreställningen Allt som sägs.
 
Att gå på teater är verkligen jättehärligt och omväxling från bio, därför vill jag påminna er studeranden i Åbo om erbjudandet Billigare än bio som ni kan läsa mer om här ♥
Allt som sägs - Billigare än Bio - Viirus - Åbo Svenska Teater
2