Dermosil

I mars fick jag för första gången Dermotidningen hemskickad till mig. Jättetrevlig tidning med små tester som jag ännu inte hunnit pröva eftersom de ligger nerpackade i någon flyttlåda, haha!
 
När vi flyttat och packat upp tänkte jag kolla igenom tidningen och kanske beställa hem lite tvålar och ansiktsrengöring med härligt våriga dofter! Jag är även sugen på att testa en cellulitbehandlare med någon fräsch peeling produkt ♥ Är ni sugna på att få hem Dermotidningen kan ni klicka in er här!
 
Har du beställt från Dermosil tidigare, vad tyckte du om deras produkter?
Dermoshop - Dermosil - Dermotidningen
5
Bella

Har inte testat Dermosils produkter faktiskt, men vill!

Svar: Jag rekommenderar 👌🏼😃
Petra Nordqvist

Henrietta

Har testat något från dom, men skulle vilja testa på mer! Den där dermotidningen lät intressant, kostar den något alltså? :D

Svar: Samma här! 🌸 Nepp, den kostar inget! 😃
Petra Nordqvist

Christina

Jag har använt deras produkter länge. Storgillar dem, det finns något för alla. Använder flera sminkprodukter, bodylotion, vitaminer och solpiller därifrån. Rekommenderar verkligen!

Svar: Härligt att höra! Då ska jag absolut ge en större leverans ett försök ☀️ Tack för din kommentar, trevlig söndag 🌸
Petra Nordqvist

Hemma Hos Felicia

fick också testerna på posten! älskar deras produkter!! <3

Svar: Vad kul att höra 😃 Hoppas du får en fin söndag Felicia 💐
Petra Nordqvist

Frida

Jag rekommenderar absolut att du provar deras produkter!! Jag har använt dem i flera år! Vissa produkter storgillar jag och andra inte, smaken är som baken! Rekommenderar deras handtvålar, duschkrämer, bodylotions men deras shampon tycker jag personligen inte om. Deras ansiktetenhörning och stora delar av deras sminkprodukter som puder, nagellack och sådant är väldigt bra! :D Ha en fin dag!

Svar: Tack Frida för ditt fina svar! Har bara testat deras nagellack hittills och måste hålla med. Tack för tipsen, hoppas du får en fin söndag 🌸
Petra Nordqvist