Jag mår bra

Foto: Jarina Leskinen
 
Hej bloggen! Nu loggar jag äntligen in för att skriva en uppdatering om mitt liv, fick ett plötsligt infall och ville skriva av mig. Det händer mycket just nu, men ändå inte. Våren är påväg vilket gör mig rastlös och fylld av förväntan, känner ni igen er? Men just nu går jag bara runt och väntar på att flytta i slutet på denna månad, yey! Jag ska flytta ihop med min pojkvän och det ska bli så jätteroligt ♥ Och det kommer även resultera i flyttkaos och massor med städning att lägga energi på! Men jag ska absolut skärpa mig och uppdatera med bilder och tankar kring flytten, kanske lite mer vardagsinlägg skulle vara på sin plats?
 
Annars förutom att gå runt och drömma om nya lägenheten så tränar jag väldigt mycket och kommit igång riktigt bra, känner mig stark men samtidigt ganska sore hela tiden just nu, haha!
 
Ursäkta för världens råddigaste inlägg men vi hörs snart igen ♥Namn:

E-mail (publiceras ej):

Hemsida:

Petra Nordqvist

Petra Nordqvist är en driven tjej med förkärlek till sociala medier. En äkta ålänning som nu studerar och bloggar i Åbo. Förutom bloggen älskar hon att visa upp sin vardag på Youtube genom vloggar. Hennes favoritapp i telefonen är helt klart Instagram.

Kontakt: nordqvistpetra@gmail.com


Follow

Kategorier

Vardag
Bakning
Outfits
YouTube
Samarbeten
Tips


  Arkiv

2017
januari, februari, mars, april, maj, juni, juli, augusti, september, oktober, november, december

2016
december

Min gamla blogg