Kortisonspruta och fysioterapi

 
här skulle jag gärna stanna hela dagen
ingen idé att deppa dock
 
Den här veckan började inte alls kul. Jag har länge haft problem med mina axlar, sen jag var ungefär sexton och fick en kortisonspruta för värken. Nu har jag haft så ont att jag vaknar mitt i natten och måste svälja några Burana för att sen ligga i sängen och vänta på att de tar bort värken för att kunna somna om.
 
Nu har jag varit till läkare, tagit rör med blodprov och varit på ultraljudsundersökning. Det positiva läkaren kom med imorse var att alla värden i alla fall ser mycket bra ut. Men nu har jag fått remiss till fysio, en kortisonspruta i högra axeln och får inte träna överkroppen på flera veckor. Jag som just kommit igång med träningen så sjukt bra. Nu kommer rumpan växa ännu mer i alla fall när underkroppen är det enda jag får träna.
 
Någon av mina läsare som gått till fysio för besvär med axlarna?Hej från en fysioterapeut som ha jobba me många, många axlar! Du kan mejla mig om du vill ha lite tips å råd :)

Svar: Oj tack Daniela! Smärtan på nätterna är verkligen hemsk, jag ska testa fysion från studerandehälsan men funkar de inte hör jag definitivt av mig :) Gullig du är!
Petra Nordqvist

Hoppas du får bra hjälp Petra :) Tipsar om FYSIOS invid torget i Åbo.

Svar: Tack snälla Silje, jag hoppas också det ger med sig snart :)
Petra Nordqvist

Oh, hoppas verkligen fysio skulle hjälpa.

Svar: Det hoppas jag med ☺🙌🏼
Petra Nordqvist

Namn:

E-mail (publiceras ej):

Hemsida:

Petra Nordqvist

Petra Nordqvist är en driven tjej med förkärlek till sociala medier. En äkta ålänning som nu studerar och bloggar i Åbo. Förutom bloggen älskar hon att visa upp sin vardag på Youtube genom vloggar. Hennes favoritapp i telefonen är helt klart Instagram.

Kontakt: nordqvistpetra@gmail.com


Follow

Kategorier

Vardag
Bakning
Outfits
YouTube
Samarbeten
Tips


  Arkiv

2017
januari, februari, mars, april, maj, juni, juli, augusti, september, oktober, november, december

2016
december

Min gamla blogg