Rawsome café - Kembuz

Alltså wow! Igår hitta jag ett nytt favoritställe i Åbo tillsammans med Cessi och Jarina! Och att besöka ett nytt café med två vana fikare som dem är guld i vardagen ♥ 
 
Det nyöppnade caféet Kembuz tog mig med storm, med otroligt snygg inredning och raw food som nisch. Det fanns så mycket gott att det blev svårt att välja, men tillslut valde jag en kaka med smak av snickers, vilket inte alls var en dålig idé! Deras smoothie bowl lockade riktigt mycket och gröten som Cessi valde smakade jättegott av morötter och kanel, lika gott som en morotskakssmet ♥ Kembuz är helt klart värt flera återbesök.
Finlandssvenskabloggare - Kembuz - Turku - fika i Åbo - Åbo - Åbobloggare
2

Flower power - outfit ♥

en ny favoritoutfit i garderoben
it's all about the details ♥
 
Jag blir så lycklig när jag ser dessa bilder, min favorit Jarina är bäst i världen på att fånga rätt ljus och fina färger ♥ Vi hade också tur att vi passa in just denna dag att fota vid de drömmiga träden på min bakgård eftersom den vackra rosa färgen var helt borta två dagar därefter.
 
Den här outfiten har verkligen blivit en favorit i garderoben, jag känner att jag hittat tillbaka till min stil denna vår, vilket känns tryggt på något sätt. En säker stil höjer i alla fall mitt självförtroende!
Bright Photography - Outfit - Turku - Vår - Åbo
2

Posters från Desenio ♥

Det börjar bli ett tag sen vi flyttade in i vår nya lägenhet, närmare hela två månader sen! Jag har inte visat så mycket bilder från vårt nya boende men tänkte passa på nu i ett samarbete med Desenio ♥
När vi inrett och köpt nya möbler har jag märkt att vi gillar modern och skandinavisk inredning och denna ren passade perfekt in i vårt nya hem ♥ Just nu väntar vi på att få hem ett soffbord i (otippat) marmor, en sovrumslampa och mattor!
För att våra gäster ska kunna vara uppkopplade valde jag även en mindre poster för att ha synlig på kylskåpet ♥ Så ni vet var ni ska leta efter lösenordet när ni kommer och hälsar på!
Ovanför soffan passade de nya tavlorna perfekt och vi har flera vita väggar kvar att pröva oss fram med. Jag gillar verkligen tavlan till vänster ♥
 
It's not what we have in life but who we have in our life that matters ♥
 
Passa på! Koden: petras25 ger 25 % rabatt på alla köp förutom de posters under handpicked! ♥
 
Desenio - julisteet - posters
2