Vecka 19 ♥

Till helgen tog jag tåget mot Ekenäs och mitt ♥ Och jag investerade i två nya plagg till min vår garderob samt underkläder. Jag tycks alltid fynda något när jag går i butiker i Ekenäs. Den rosa toppen fick komma med hem men den blåa skjortan fick hänga kvar inne på Lindex. Bilder på det ena plagget kommer senare i veckan och det fyndade jag inne i butiken Exact!
På onsdagen blev det afterwork tillsammans med Hannele och vi besökte Niska. Timmarna flög iväg och när vi egentligen tänkte gå beställde vi in varsin glass till efterrätt istället. Sen när vi skulle cykla hem längs ån föll stora snöflingor ner från himmelen, 10 maj 2017 haha!
Från snöflingor till ett soligt Hangö, där jag tog det lugnt och fikade på min favorittjejs café ♥ Fyra vindars hus är verkligen ett av de finaste ställen jag varit till.
 
Medan jag åt av den godaste jordgubbstårtan jag någonsin smakat tog jag även vara på tiden och funderade på mitt slutarbete. När Jarina slutat jobba for vi hem till henne och åt en middag inspirerad av Italien för att sedan kolla runt lite i hennes hoods och knäppte några bilder på min nya topp ♥
Fyra vindars hus - Jymy glass - Lindex Ekenäs - Niska Åbo - exact ekenäs
2
CorinneGrönholm

Åh vad mysigt det ser ut! :) Älskar Niskas pizzor, sååå goda!

Svar: De va jättemysigt! Jo! Dom e goda 😍🍕
Petra Nordqvist

Ida-Marie Jungell

Åh, härligt :D

Svar: Jodu :D
Petra Nordqvist