Vecka 19 ♥

Till helgen tog jag tåget mot Ekenäs och mitt ♥ Och jag investerade i två nya plagg till min vår garderob samt underkläder. Jag tycks alltid fynda något när jag går i butiker i Ekenäs. Den rosa toppen fick komma med hem men den blåa skjortan fick hänga kvar inne på Lindex. Bilder på det ena plagget kommer senare i veckan och det fyndade jag inne i butiken Exact!
På onsdagen blev det afterwork tillsammans med Hannele och vi besökte Niska. Timmarna flög iväg och när vi egentligen tänkte gå beställde vi in varsin glass till efterrätt istället. Sen när vi skulle cykla hem längs ån föll stora snöflingor ner från himmelen, 10 maj 2017 haha!
Från snöflingor till ett soligt Hangö, där jag tog det lugnt och fikade på min favorittjejs café ♥ Fyra vindars hus är verkligen ett av de finaste ställen jag varit till.
 
Medan jag åt av den godaste jordgubbstårtan jag någonsin smakat tog jag även vara på tiden och funderade på mitt slutarbete. När Jarina slutat jobba for vi hem till henne och åt en middag inspirerad av Italien för att sedan kolla runt lite i hennes hoods och knäppte några bilder på min nya topp ♥Åh vad mysigt det ser ut! :) Älskar Niskas pizzor, sååå goda!

Svar: De va jättemysigt! Jo! Dom e goda 😍🍕
Petra Nordqvist

Åh, härligt :D

Svar: Jodu :D
Petra Nordqvist

Namn:

E-mail (publiceras ej):

Hemsida:

Petra Nordqvist

Petra Nordqvist är en driven tjej med förkärlek till sociala medier. En äkta ålänning som nu studerar och bloggar i Åbo. Förutom bloggen älskar hon att visa upp sin vardag på Youtube genom vloggar. Hennes favoritapp i telefonen är helt klart Instagram.

Kontakt: nordqvistpetra@gmail.com


Follow

Kategorier

Vardag
Bakning
Outfits
YouTube
Samarbeten
Tips


  Arkiv

2017
januari, februari, mars, april, maj, juni, juli, augusti, september, oktober, november, december

2016
december

Min gamla blogg