28.08 - 28.09.2017

Hej bloggen, förlåt att jag inte uppdaterat dig sedan augusti... Jag har bara haft fullt upp med så mycket kul den senaste tiden! Men jag ska berätta...
För exakt en månad sedan den 28 augusti släppte Amanda och jag vårt första poddavsnitt! Sen dess har vi släppt två nya avsnitt och har fler på kommande. Vår podd har namnet Nordqvistpodd och det går att lyssna på våra avsnitt både på iTunes och på Soundcloud. Första september kom efterlängtade Cessi och Jarina på besök till vår balkong ♥ Mycket tjejsnack i flera timmar när det är som bäst!
Den 9 september var det dags att bege sig mot Mallorca tillsammans med älskade Cavent. Jag förälskade mig i Starbucks på Köpenhamns flygplats och tog den traditionella Tumblr passport picture.
Denna resa var minst sagt ett minne för livet. Vi hyrde ett hus i Sol de Mallorca inte långt från Magaluf centrum. 
Resan bjöd på både sol, bad, fest och mycket skratt tillsammans med ett riktigt härligt sällskap!
Från en ö till en annan, den 22 september åkte vi till Åland för att besöka Skördefesten. Vi hälsade på efterlängtade trollungar och åt traditionsenlig Bolstaholmburgare.
I tisdags var det dags för tjejkväll och aw. Sarah har sålt nästan allt hon äger och har för att flytta till Spanien. In på hennes blogg för att följa med på en riktig resa! Vi startade kvällen med fördrink på Blanko här i Åbo och gick sedan vidare på avskedsmiddag till restaurangen Nooa.
Och idag är jag tillbaka i vardagsrutinerna med tillhörande fika förstås! Nu väntar examensarbete, deltidsjobb och förhoppningsvis lite blogginlägg däremellan ♥ Äntligen bloggar du igen! <3 Så mycket du hunnit med den senaste månaden :)

Svar: Ja verkligen! Så kul att se tillbaka på ❤️ tack för fikan idag
Petra Nordqvist

Jättebra blogginlägg Petra, de va så mysig kväll med er! <3

Svar: Tack Sarah 😘 de va en jätte härlig kväll 😍
Petra Nordqvist

Åh har sp saknar dina blogginlägg, dehär va riktigt bra!!! :) <3

Svar: Tack gulle Ida 😊❤️ vad glad jag blir
Petra Nordqvist

Namn:

E-mail (publiceras ej):

Hemsida:

Petra Nordqvist

Petra Nordqvist är en driven tjej med förkärlek till sociala medier. En äkta ålänning som nu studerar och bloggar i Åbo. Förutom bloggen älskar hon att visa upp sin vardag på Youtube genom vloggar. Hennes favoritapp i telefonen är helt klart Instagram.

Kontakt: nordqvistpetra@gmail.com


Follow

Kategorier

Vardag
Bakning
Outfits
YouTube
Samarbeten
Tips


  Arkiv

2017
januari, februari, mars, april, maj, juni, juli, augusti, september, oktober, november, december

2016
december

Min gamla blogg