Sommaren 2018 ❤

Den här sommaren har verkligen präglats av vädret, ända från maj till augusti! Den 27 maj var vi på bröllop och det var högsommarvärme! Bilden har publicerats i tidigare inlägg, men den är min favorit så den får publiceras på nytt ❤
 
I sommar har jag även hunnit med några golfrundor som ialla fall kan räknas på två händer. Handikappet höjs sakta men säkert och rundorna känns mycket roligare, speciellt med trevligt sällskap!
 
Varje händelse som går att fira så har jag skålat in denna sommar. En fredag firade vi in Cessis semester med en mini barrunda i Åbo och samma dag som Hannele och jag fick reda på att vi ska studera tillsammans på Hanken så möttes vi upp för en tårtbit och ett glas prosecco.
 
Det är första sommaren som jag och Staffan bott tillsammans och en dag tyckte han att vi skulle göra om lite på balkongen. Sagt och gjort så styrde vi bilen mot Ikea och Plantagen. Nu har det varit ännu trevligare att sitta på balkongen, tänk va små ändringar kan göra mycket!
 
God mat är ett måste oavsett årstid, den här sommaren var min första som jag fokuserat mer på vegetarisk mat som gett många goda smakupplevelser. En pizza med Oda vid ån och middag på Soltuna med lillebror är två fina minnen från denna sommar ❤
 
En helg i augusti kom Amanda och hälsade på oss, vi hade inget speciellt planerat men helgen blev ändå perfekt. Kvällen före Amanda åkte så måste jag visa upp Nådendal och vi matchade in solnedgången. 
 
I juli åkte jag och Carro till Stockholm, det var över 30 grader den dagen och det blev några stop runt om i Stockholm för att sitta ner och dricka något kallt. Ett av våra uppdrag var att hitta nya höstkläder till mig att ha i skolan som faktiskt börjar imorgon. Ska bli så spännande att se vad denna höst har att erbjuda!
 
Trots mycket jobb så har det här varit en av mina bästra somrar. Jag har hunnit göra en hel del roligt när jag blickar tillbaka. Till nästa sommar vill jag påminna mig själv om att:
 
💚 Spela mer golf
💚 Se fler solnedgångar
💚 Besöka fler städer i Finland
 
Har er sommar varit bra och vad sätter ni på er kom-ihåg-lista till nästa sommar? ❤
Eke golf - Espresso House Åbo - Finlandssvenskabloggare - Nådendal - Reload Superfood - Soltuna - Turku - balkonghäng - sommar 2018 - Ålands golfklubb
1