Ny design & snapshots

 
Hej på er och välkomna till en ny och fräsch blogg! Jag vill börja inlägget med att rikta ett stort tack till Ida och Jarina som tålmodigt hjälpt mig med min nya design, ni är guld värda ♥ Och här ser ni slutresultatet, vad tycker ni? Bu eller bä? En ny header kommer senare fram mot våren när Finland inte är lika grått och tråkigt.
 
I helgen var det dock desto mer färgglatt på gudsonens dop som firades i Ekenäs ♥ Dopet började i kyrkan och firades därefter med god mat, tårta och cupcakes!
 
 
Det har varit mycket firande den sista tiden och förra torsdagen var tjejgänget bjudna hem till Jarina som firades med paket och otroligt goda bakverk som hon själv bjöd på ♥
 
 
Som avslut på detta inlägg kommer ett bevis på att Åbo inte varit alltför grått den senaste tiden, jag är så lycklig över att bo i denna stad. Speciellt när ån är täckt av is och himlen är perfekt rosa.
Finlandssvenskabloggare - Turku - dop - Åbo
1

Mini måndagsvlogg ♥

3

En månad utan kött!

 
Och jag mår bättre än någonsin förr! Det har inte ens varit svårt att sluta äta kött, men de ska det väl inte heller vara 2018? En helt ny värld utav maträtter har öppnat upp sig, min mage mår bättre och jag känner mig riktigt pigg för att leva i ett nordiskt mörker mitt i januari. Men mer om det i ett annat inlägg (om ni är intresserade förstås).
 
 
I måndags var jag ledig och umgicks med mina fina tjejer ♥ Det är så roligt att träffa Ida, Jarina och Cessi när vi har samma intresse och vi vill alla ta fram kreativt och fint matieral. Både för eget bruk men också för att publicera på våra bloggar.
 
 
Om du umgås i ett tjejgäng, har ni någon gemensam nämnare eller har er vänskap vuxit fram ändå? ♥
Finlandssvenskabloggare - Mitt Åbo - Turku - bloggare i Åbo - utan kött - vegetarian - Åbo
2