En dag i Stockholm ♥

Förra veckan åkte jag och min pojkvän på en spontanresa till Stockholm för att ha en mysig dag tillsammans. Jag var på jakt efter ett par nya skor och så ville vi äta på nya ställen som ingen av oss besökt tidigare.
 
07:50 Startade vi dagen med att besöka Sthlm Brunch Club som jag sett på många influenser sociala medier och bloggar. Mannen min valde att beställa in american pancakes med bacon samt en breakfast burrito som blev en klar favorit från hans sida! Jag själv gillar att sockra till det på morgonen och tog american pancakes med Nutella samt en acai bowl. Till de så blev det en kopp kaffe och varsitt glas med färskpressad apelsinjuice. Det här stället får helt klart tio poäng av tio möjliga, otroligt trevlig service, mysigt ställe och den godaste frukosten jag ätit! ♥
09:10 Lämnade vi frukosten på Odenplan med matkoma och promenerade in mot Drottninggatan. När vi kom ut hade det äntligen börjat ljusna och alla vackra byggnader blev ännu mer intressanta att se på. Min jakt på de perfekta skorna hade börjat och vi besökte bland annat Åhléns, NK, Mood Gallerian och många andra affärer kring Hötorget.
14:00 Fotograf som jag inte är, så tyckte jag att det var perfekt att fota mig och mina nyinköpta skor vid renens rumpa i Norrmalm haha!
 
14:50 Två kaffestop senare så blev vi sakta men säkert hungriga igen och vandrade tillbaka till Drottninggatan för att äta varsin burgare på Phils Burger. Burgarna var goda, inget utöver det vanliga men servicen var också här trevlig och stället i sig var supermysigt.
17:30 Tog vi bussen från Cityterminalen vidare mot Åland för att fortsätta vår lilla weekend. Stockholm var som alltid underbart att besöka och jag hoppas att jag snart är tillbaka igen för att pröva på fler restauranger och uppleva shoppingen som är perfektion.
Hon har blivit tradenom

foto: Jarina Leskinen
 
I skrivande stund sitter jag uppkrupen i soffan med favoritglassen Ben & Jerry's, favoritdoftljuset brinner och jag själv? Jag bara njuter.
 
Jag kan titulera mig själv som tradenom och äntligen känner jag inspiration att göra kreativa saker igen. Efter att ha suttit vid mitt skrivbord sedan september där jag skrivit på mitt slutarbete. Jag orkar ta in nya intryck igen genom att lyssna på musik, läsa böcker och uppskatta sociala medier. Jag njuter till fullo av dessa hemmakvällar då jag kan sitta i soffan i timmar med en hjärna som inte går på högvarv.
 
 
Men allt har ju sin charm och jag är mer än redo för vad 2018 har att erbjuda. Jag har nyårslöften för det nya året som jag ska försöka att upprätthålla och nya mål att nå. Hoppas ert år har startat på bästa möjliga sätt ♥Petra Nordqvist

Petra Nordqvist är en driven tjej med förkärlek till sociala medier. En äkta ålänning som nu studerar och bloggar i Åbo. Förutom bloggen älskar hon att visa upp sin vardag på Youtube genom vloggar. Hennes favoritapp i telefonen är helt klart Instagram.

Kontakt: nordqvistpetra@gmail.com


Follow

Kategorier

Vardag
Bakning
Outfits
YouTube
Samarbeten
Tips


  Arkiv

2017
januari, februari, mars, april, maj, juni, juli, augusti, september, oktober, november, december

2016
december

Min gamla blogg