En dag i Stockholm ♥

 
Förra veckan åkte jag och min pojkvän på en spontanresa till Stockholm för att ha en mysig dag tillsammans. Jag var på jakt efter ett par nya skor och så ville vi äta på nya ställen som ingen av oss besökt tidigare.
 
07:50 Startade vi dagen med att besöka Sthlm Brunch Club som jag sett på många influenser sociala medier och bloggar. Mannen min valde att beställa in american pancakes med bacon samt en breakfast burrito som blev en klar favorit från hans sida! Jag själv gillar att sockra till det på morgonen och tog american pancakes med Nutella samt en acai bowl. Till de så blev det en kopp kaffe och varsitt glas med färskpressad apelsinjuice. Det här stället får helt klart tio poäng av tio möjliga, otroligt trevlig service, mysigt ställe och den godaste frukosten jag ätit! ♥
 
 
09:10 Lämnade vi frukosten på Odenplan med matkoma och promenerade in mot Drottninggatan. När vi kom ut hade det äntligen börjat ljusna och alla vackra byggnader blev ännu mer intressanta att se på. Min jakt på de perfekta skorna hade börjat och vi besökte bland annat Åhléns, NK, Mood Gallerian och många andra affärer kring Hötorget.
 
 
14:00 Fotograf som jag inte är, så tyckte jag att det var perfekt att fota mig och mina nyinköpta skor vid renens rumpa i Norrmalm haha!
 
14:50 Två kaffestop senare så blev vi sakta men säkert hungriga igen och vandrade tillbaka till Drottninggatan för att äta varsin burgare på Phils Burger. Burgarna var goda, inget utöver det vanliga men servicen var också här trevlig och stället i sig var supermysigt.
 
 
17:30 Tog vi bussen från Cityterminalen vidare mot Åland för att fortsätta vår lilla weekend. Stockholm var som alltid underbart att besöka och jag hoppas att jag snart är tillbaka igen för att pröva på fler restauranger och uppleva shoppingen som är perfektion.
Phils Burger - Sthlm brunch club - Stockholm - Stockholm Brunch Club
5
Jessica Högberg

Vilken härlig dag!! Dom perfekta skorna... haha...

Svar: Det var den verkligen :D Rekommenderar starkt båda matställena :) Och de perfekta skorna hittades!
Petra Nordqvist

Jarina

Det ser såååå härligt ut! Och frukosten, omg. Måste dit! :D

Svar: De va härligt :D Och frukosten... Ni måste dit ;) <3
Petra Nordqvist

Jessica Högberg

Vad mer kan man önska??

Jessica Högberg

Vad mer kan man önska??

Jessica Högberg

Hittar inte hur man kommer "hem" på din blogg... arkivet går till 2017 bara...

Svar: Du kan enkelt klicka på headern så kommer du till första sidan 😊
Petra Nordqvist