Början på mina magisterstudier

samarbete med Gaston Luga
 
Jag kan inte förstå vart hösten har sprungit iväg, jag har snart gått min första period på Åbo Akademi och inlett mina magisterstudier. Jag är så otroligt tacksam för att jag fått börja studera på nytt denna höst. Jag kunde inte önska mig en bättre vardag än den jag har just nu ❤ 
Ett stort plus är att jag fått med mig mina fina vänner och vi har varit gulisar tillsammans. Mycket skratt och nyfikenhet har delats när vi traskat förvirrat mellan byggnaderna och klassrum.
 
Mellan lektionerna en härlig dag i september så knäppte vi några bilder tillsammans med Jarina på min nya väska från Gaston Luga ❤ Som dessutom är helt vegansk!
Hösten har varit jättefin i Åbo men jag kan inte vara ensam om att det har varit svårt att veta vad man ska ha på sig, temperaturen ändrar från dag till dag och det värsta jag vet är att frysa...
Så ett krav jag har på alla mina väskor är att få rum med den mjukaste och varmaste tröjan till föreläsningssalarna eller om solen plötsligt går i moln. Väskan och Gaston Lugas hemsida hittar ni här!
 
Jag har känt mig så otroligt välkommen som ny studerande på ÅA och jag ser så mycket fram emot kommande evenemang denna höst. Och att sitta med te muggen i soffan och skriva på arbeten kan vara rätt så mysigt det med!
 
Som studerande har man ju också turen att vara ledig mitt i veckan, så förra fredagen åkte jag till Tallinn med mina tjejkompisar vilket kommer i ett senare inlägg ❤
Gaston Luga - Magisterstudier - Tallinn - skolväska - vegansk väska - veganskt - Åbo Akademi
1

#SkördefestÅland2018

Chipsstrutar hos Taffel ❤

Höjdpunkten på hösten för mig är helt klart Skördefesten. Det är så roligt att se hur evenemanget har vuxit genom åren, vilket syns tydligt när man tar Finlandsfärjan för att spendera en långhelg på ön.
Guldviva i Sjökvarteret

På fredagen efter en lång hemtent så gick jag och S ner från pappa till Sjökvarteret. Jag visade stolt upp Guldviva för sambon och sen gick vi vidare för att kolla in matutbudet. Måste verkligen säga att Guldviva är ett riktigt guldkorn i Sjökvarteret och rekommenderar alla att besöka deras butik!
Fotogeniska får på Bolstaholm / Parkeringen vid Drygsböle gård

På lördagen kom även lillebror med och vi teamade upp med Amanda och Daniel. Vi startade dagen på Bolstaholm och given lunch var Bolstaholmburgaren.
Drygsböle gård / Klappa kor på Bolstaholm

Mätta och glada så släckte vi törsten på Stallhagen för att sedan åka ut mot Eckerö och Drygsböle gård. Tidigare år har jag faktiskt aldrig besökt den delen av Åland och jag vart inte besviken. På Drygsböle gård såldes ekologiska och hemgjorda skönhetsprodukter där jag köpte min favoritsalva.
Bolstaholmburgare / Frukost ❤

Maten står alltid i centrum för mig oavsett evenemang. Jag älskar att man kan ta en burgare på stående fot, köpa med kokosbollar till bilresan mellan gårdarna eller sitta ner och äta middag i Smakbyn.
Fotosession vid Smakbyn ❤

På söndagen inledde vi med härlig frukost. Vi lagade plättar tillsammans och ett stort tips är att lägga i lite kanel och kardemumma i smeten för att få den ultimata plättfrukosten. Sen for vi vidare till Taffel för att åka tåg runt chipsen och via Smakbyn för att sen handla hem fika vid Baka.
Bästa bilden får avsluta detta inlägg ❤ Om någon är intresserad av att se vart de olika gårdarna som jag nämnt i inlägget ligger så länkar jag originalkartan till Skördefesten här!
Bolstaholm - Drygsböle gård - Guldviva - Skördefest - Smakbyn - Taffel - Åland
1