#SkördefestÅland2018

Chipsstrutar hos Taffel ❤

Höjdpunkten på hösten för mig är helt klart Skördefesten. Det är så roligt att se hur evenemanget har vuxit genom åren, vilket syns tydligt när man tar Finlandsfärjan för att spendera en långhelg på ön.
Guldviva i Sjökvarteret

På fredagen efter en lång hemtent så gick jag och S ner från pappa till Sjökvarteret. Jag visade stolt upp Guldviva för sambon och sen gick vi vidare för att kolla in matutbudet. Måste verkligen säga att Guldviva är ett riktigt guldkorn i Sjökvarteret och rekommenderar alla att besöka deras butik!
Fotogeniska får på Bolstaholm / Parkeringen vid Drygsböle gård

På lördagen kom även lillebror med och vi teamade upp med Amanda och Daniel. Vi startade dagen på Bolstaholm och given lunch var Bolstaholmburgaren.
Drygsböle gård / Klappa kor på Bolstaholm

Mätta och glada så släckte vi törsten på Stallhagen för att sedan åka ut mot Eckerö och Drygsböle gård. Tidigare år har jag faktiskt aldrig besökt den delen av Åland och jag vart inte besviken. På Drygsböle gård såldes ekologiska och hemgjorda skönhetsprodukter där jag köpte min favoritsalva.
Bolstaholmburgare / Frukost ❤

Maten står alltid i centrum för mig oavsett evenemang. Jag älskar att man kan ta en burgare på stående fot, köpa med kokosbollar till bilresan mellan gårdarna eller sitta ner och äta middag i Smakbyn.
Fotosession vid Smakbyn ❤

På söndagen inledde vi med härlig frukost. Vi lagade plättar tillsammans och ett stort tips är att lägga i lite kanel och kardemumma i smeten för att få den ultimata plättfrukosten. Sen for vi vidare till Taffel för att åka tåg runt chipsen och via Smakbyn för att sen handla hem fika vid Baka.
Bästa bilden får avsluta detta inlägg ❤ Om någon är intresserad av att se vart de olika gårdarna som jag nämnt i inlägget ligger så länkar jag originalkartan till Skördefesten här!
Bolstaholm - Drygsböle gård - Guldviva - Skördefest - Smakbyn - Taffel - Åland
1
SandraEmilia- Fashion, Lifestyle & Business

Åhh vilket supermysigt inlägg!

Svar: Tack så mycket Sandra! 🌸
Petra Nordqvist